Werken bij Dancepoint

tekst

Voor de komende dansseizoenen zijn we op zoek naar enkele enthousiaste medewerkers:

Streetdance / Hip Hop instructeur m/v (2x)

Minimum leeftijd 18 jaar, enige ervaring in meerdere dansstijlen, lesgeven en het omgaan met groepen, creativiteit, flexibel, liefst woonachtig binnen een straal van 15km.

Dancepoint is een groeiende organisatie waar de klanten voor verschillende activiteiten terecht kunnen. Wegens uitbreiding van ons danscentrum zijn wij op zoek naar streetdance instructeurs.

Wij bieden streetdance-lessen voor de jeugd van alle leeftijden en niveaus. Onze instructeurs maken hun eigen choreografieën en verzorgen onze klanten een leuke les op kwalitatief hoog niveau. Je dient daarom creatief te zijn maar vooral gemotiveerd en enthousiast. Je kunt je lesstof goed overbrengen en je neemt je werk serieus. Daarnaast kun je natuurlijk goed met mensen omgaan en ben je flexibel.

Behalve streetdance bieden wij onder andere KIDZclubs, Stijl - en Partydans en Salsa. Affiniteit met een of meerdere van deze lessen is gewenst, maar geen vereiste.

Bij Dancepoint werk je in een gemoedelijke sfeer met een leuk en enthousiast team. Er is bij ons altijd ruimte voor nieuwe ideeën en ontwikkelingen. Je les-uren worden in overleg vastgesteld. Korte interne opleiding en bereidheid om cursussen te volgen.

Instructeur voor Kidsdance m/v (2x)

Minimum leeftijd 18 jaar, enige ervaring in meerdere dansstijlen, lesgeven en het omgaan met groepen, creativiteit, flexibel, liefst woonachtig binnen een straal van 15 km.

Korte interne opleiding en bereidheid om cursussen te volgen.

Assistente Stijldansen (v)

Voor onze stijldanscursussen zijn we op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste assistente. ( v ) Ervaring, creativiteit, enthousiasme, flexibel, spontaniteit, goede omgangsvormen met cursisten van diverse leeftijden. Enige wedstrijdervaring (niet vereist)

Interesse?

Stuur een e-mail naar info@dancepoint.nl met als onderwerp de desbetreffende vacature. Vermeld daarbij je persoonlijke gegevens, je ervaring en je motivatie, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Contact

Informeer nu alvast naar de mogelijkheden. Stuur een e-mail naar info@dancepoint.nl of bel naar (0475) 593434.