Street Kids

kidzclub

Streetkids

Speciaal voor kinderen van 7 tot en met 10 jaar hebben we Streetkids ontwikkeld.

Streetdance is een onderdeel uit de Hiphop culture. In de hiphop culture (manier van leven) draait het om gedaagd en uitgedaagd te worden. Binnen de streetdance geldt maar een regel, de bewegingen / moves moeten er super gaaf uitzien. Met als doel de ontvanger / kijker te imponeren.

Streetdance is in de afgelopen jaren een populaire dansvorm geworden en is niet meer weg te denken uit de videoclips van bijvoorbeeld MTV. In de toekomst zal streetdance steeds meer andere stijlen gaan bevatten en andere stijlen steeds meer streetdance. Deze ontwikkelingen willen in ieder geval zeggen dat er steeds nieuwe combinaties en moves bedachts worden en dat een streetdancer nooit uitgeleerd raakt.

Tijdens deze lessen leren de kids de basispassen streetdance dansen op de muziek die zij leuk vinden.  Natuurlijk gebruiken we alleen de stoere nummers! De Streetkids geeft je veel plezier en minstens zo belangrijk is dat je conditie en je motoriek verbeteren. Het motto: Lekker uit je dak gaan samen met je vriendjes en vriendinnetjes.

 

Wat maakt Streetkids zo succesvol? 

Stoere muziek

Jouw muziekkeuze

Verbeteren coördinatie

Verbeteren conditie

Samenwerking

Muzikaliteit

Uit je dak gaan

 

Proeflessen op zaterdag

27 januari en op 3, 17 en 24 februari

 

van 11.00 uur tot 11.50 uur in Trefcentrum Aldenghoor, Kasteellaan 7 A in Haelen

(50 minuten les)

om 12.15 uur tot 13.15 uur in Baexheimerhof, Kerkstraat 1 A in Baexem

(60 minuten les)

 

Ieder kind heeft recht op maximaal twee gratis proeflessen. 

Reserveren voor de proeflessen kan door een e-mail te sturen naar info@dancepoint.nl of telefonisch (0475) 593434.

Lesprijs € 5,00 per les.  

(berekend per lesperiode - voorjaar/najaar - 18, 19 of 20 lessen)

Geen inschrijfgeld en vervelende maandelijkse incasso's. 

RESERVEER NU !! Informeer nu naar de mogelijkheden. Stuur een e-mail naar info@dancepoint.nl of bel naar (0475) 5934347.

Dansavonden

Momenteel zijn er geen dansavonden gepland.

Contact

Informeer nu alvast naar de mogelijkheden.
Stuur een e-mail naar info@dancepoint.nl of bel
naar (0475) 593434.

Jeugdfonds

Wil jij dansen maar is er thuis niet genoeg geld. De NVD-dansscholen en het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpen. Het fonds betaalt voor kinderen en jongeren het lesgeld en eventueel de spullen zoals dansschoenen. Je kan zelf geen aanvraag doen, dat doet een intermediair. De coördinatoren van het fonds weten de juiste intermediair voor jou te vinden. Vraag de dansschool naar het telefoonnummer van een coördinator of vind hier zelf de coördinator van een fonds bij jou in de buurt. Hij of zij legt jou alles uit.