Stijldans en partydans

tekst

Stijldans en partydans

Start nieuwe cursussen voor beginners
GRATIS EN VRIJBLIJVENDE PROEFLESSEN OP ZONDAG.

Zondag 29 september, zondag 6 oktober en zondag 13 oktober om 19.45 uur in De Bombardon, Sint Antoniusstraat 2 te Heythuysen.

Cursisten die verhinderd zijn op zondag 29 september kunnen een proefles volgen op zondag 6 oktober.

Cursisten die verhinderd zijn op zondag 29 september en zondag 6 oktober kunnen een proefles volgen op zondag 13 oktober (laatste mogelijkheid).

De resterende lessen vinden plaats wekelijks op zondag om 19.45 uur.

Tijdens feestdagen en (school)vakanties zoals herfstvakantie en kerstvakantie zijn er geen lessen. De cursus duurt tot medio januari.

Iedereen mag deelnemen aan één gratis proefles. Indien er na de proefles een of meerdere lessen zijn gevolgd sta je ingeschreven voor de cursus. De proefles is vrijblijvend.

Het cursusgeld na de proefles bedraagt € 87,50 (13 lessen).

Dancepoint hanteert geen inschrijfgeld of vervelende maandelijkse incasso's.

INFORMEER OOK NAAR ONZE (VER)GEVORDERDEN

CURSUSSEN OP ANDERE DAGEN EN TIJDEN!!!

Iedereen kan leren dansen

Hang je elke avond voor de TV?  Of wil je juist weer eens iets samen gaan doen?

Spring dan nu eens van de bank en ga iets doen wat niet alleen gezellig is, maar

waarbij je ook nog lekker kunt bewegen!

Iedereen kan leren dansen, het is immers net zo eenvoudig als leren fietsen. Onder deskundige begeleiding brengen wij u in een korte tijd de basisprincipes van verschillende dansen bij. Je hoeft niet langer op een feestje aan de kant te blijven zitten, maar je kunt na enkele lessen al een behoorlijk dansje maken.

De professionele begeleiding van Dancepoint bestaat vooral uit het bijsturen en stimuleren van je eigen prestaties en je leert snel en makkelijk bewegen op alle soorten muziek zonder stijve danshoudingen. Tijdens onze lessen krijg je technieken en tips aangeleerd waardoor je met veel plezier leert dansen en het liefs met iedereen, want gezelligheid staat voorop. Wil je leren dansen, wil je techniek verbeteren of meer connectie krijgen bij het leiden en volgen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Helaas denken veel mensen dat dansen nogal saai is, maar de werkelijkheid is totaal anders.

Wij zorgen voor de juiste muziek en geven op een ontspannen manier les, dat zorgt voor gezelligheid, plezier, en natuurlijk het leren van de danspassen.

Onze lessen bevatten al deze ingrediënten. Niets moet en (bijna) alles kan.

Op elke leeftijdscategorie wordt de muziekkeuze aangepast. U zult versteld staan van de dansmogelijkheden die de hedendaagse, moderne muziek levert.

Dansavonden

Momenteel zijn er geen dansavonden gepland.

Contact

Informeer nu alvast naar de mogelijkheden.
Stuur een e-mail naar info@dancepoint.nl of bel
naar (0475) 593434.