Trouwen openingsdans

trouwen-dansen

Trouwen openingsdans

Trouwplannen? Zet dan NU de eerste stapjes op weg naar een goed huwelijk! Je hebt aan elk detail gedacht. Je jurk heeft de perfecte kleur en accenten, iedereen heeft eindelijk de juiste plaats aan tafel, en je muzieklijst is doorgegeven.

Maar, er is misschien een detail dat je over het hoofd hebt gezien. Ook al heb je je openingsdans gekozen, heb je dan eens nagedacht wat je eigenlijk effectief gaat DOEN op het 2 minuten durende thema I will Always love You? Twee minuten kunnen een eeuwigheid lijken voor al je vrienden die naar jullie zitten te staren, als je alleen maar heen en weer balanceert tussen 2 voeten.

Dancepoint biedt verschillende mogelijkheden voor aanstaande bruidsparen. Zo kunt u enkele privélessen nemen of u kunt zich ruim van te voren voorbereiden door een cursus van 13 lessen te nemen. Afgelopen seizoen hadden we maar liefst 23 bruidsparen voor groepslessen en privélessen.

We hebben paren gehad die op woensdag dansles willen nemen om de daaropvolgende zaterdag hun feest mee te starten. Perfect mogelijk natuurlijk, maar niet erg goed voor de stress-factor op de grote dag.

Het ideale moment is minstens 3 tot 6 maanden op voorhand te starten.

Cursussen starten ieder jaar in februari/maart en in september.

Het geeft je een veel aangenamer gevoel dat je zelfverzekerder bent in je openingsdans, en je feest relaxed kan starten. En nog belangrijker, je kan er op hét moment samen echt van genieten.

Als de timing goed uitkomt raden we je aan om in een groepscursus te starten. De prijs is aanzienlijk goedkoper, en op 3 maanden tijd leer je rustig en stapsgewijs een heel pakket dansstijlen, waaruit je dan perfect kan kiezen. Onze deskundige begeleiding zal ervoor zorgen dat u met een gerust hart de (dans)vloer kunt betreden. Wij helpen u niet alleen bij de pasjes, maar zorgen ook voor een juiste muziekkeuze. De cursusprijs bedraagt € 87,50 voor de gehele cursus (13 lessen) indien er na de proefles één of meerdere lessen zijn gevolgd.

Dansavonden

Momenteel zijn er geen dansavonden gepland.

Contact

Informeer nu alvast naar de mogelijkheden.
Stuur een e-mail naar info@dancepoint.nl of bel
naar (0475) 593434.