Streetdance

kidzclub

Streetdance

Proeflessen op zaterdag

27 januari en op 3, 17 en 24 februari

 

zaterdag  10.00 u tot 10.50 u - Trefcentrum Aldenghoor - Haelen |   4 tot en met   7 jaar  

zaterdag  10.50 u tot 11.50 u - Trefcentrum Aldenghoor - Haelen |   8 tot en met 10 jaar 

 

zaterdag  12.15 u tot 13.15 u - Baexheimerhof  -  Baexem               |   9 tot en met 12 jaar

 

Zet TMF of MTV aan en je weet direct wat we bedoelen. Het heeft power, is dynamisch en erg trendy. Houd je van R&B, HipHop, Dance hall, Rap en Dance en vind je het leuk om te dansen, dan is deze dansvorm absoluut een aanrader.

Leer dansen zoals je favoriete popster dat doet. Streetdance is een verzamelnaam van dansvormen die ontstaan zijn op straat, in clubs en op middelbare scholen. Het is ontstaan begin jaren ’80 in New York: vooral in de achterbuurten werd veel op straat gedanst, gekleed in makkelijk zittende “baggy clothes”. In Europa brak streetdance eind jaren ’90 door en had veel invloed op mode, videoclips, graffiti, dj’s, rappers, scratchers etc.

Veel bewegingen zijn gericht op wat je ziet in videoclips van bijvoorbeeld TMF, daardoor staat Streetdance sterk onder invloed van diverse stromingen en verandert de stijl continu. Streetdance is “bouncen op de beat” en wordt vooral gedanst op hip hop en R & B muziek. Streetdance is helemaal hot, vandaar dat ons danscentrum verschillende mogelijkheden biedt om streetdance lessen te volgen.

We hebben verschillende streetdance cursussen voor gevorderden en beginners, deze lessen zijn bedoeld voor alle jongens en meiden vanaf 8 jaar. De lessen worden ingedeeld naar leeftijd en worden gegeven door verschillende gediplomeerde instructeurs en hebben ieder hun eigen stijl. We hebben hiervoor gekozen, zodat onze cursisten de stijl kunnen kiezen die het beste bij hun past.

Dansen is belangrijk voor de ontwikkeling van uw kind!  Naast ritme, coördinatie en muzikaliteit, is dansen ook goed voor de ontwikkeling van de fijne en grove motoriek, sociale vaardigheden en nog veel meer.

Natuurlijk blijft dansplezier beleven een van de voornaamste doelen.

 

Nieuwsgierig?
Bezoek de gratis en vrijblijvende proeflessen. Reserveren voor de proefles kan door een email te sturen naar info@dancepoint.nl of telefonisch (0475) 593434. Wekelijks instappen mogelijk.

 

De lessen duren 50 minuten of 1 uur.  Het zijn combinatielessen.  

Streetdancelessen met Hip Hop en Modern moves.

 

De lesprijs bedraagt € 5,00 per les en deze worden berekend per lopende lesperiode van 18, 19 of 20 lessen. Wij verzorgen 2 lesperioden per kalenderjaar en onze lessen lopen parallel met de schoolweken en schoolvakanties.

Dancepoint hanteert geen inschrijfgeld en vervelende maandelijkse incasso's. 

 

RESERVEER NU !!

Wekelijks instappen is mogelijk. Reserveer 2 proeflessen of loop gerust een binnen.

Ieder kind heeft recht op maximaal 2 gratis en vrijblijvende proeflessen.

Dansavonden

Momenteel zijn er geen dansavonden gepland.

Contact

Informeer nu alvast naar de mogelijkheden.
Stuur een e-mail naar info@dancepoint.nl of bel
naar (0475) 593434.

Jeugdfonds

Wil jij dansen maar is er thuis niet genoeg geld. De NVD-dansscholen en het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpen. Het fonds betaalt voor kinderen en jongeren het lesgeld en eventueel de spullen zoals dansschoenen of danskleding. Je kan zelf geen aanvraag doen, dat doet een intermediair. De coördinatoren van het fonds weten de juiste intermediair voor jou te vinden. Vraag de dansschool naar het telefoonnummer van een coördinator of vind hier zelf de coördinator van een fonds bij jou in de buurt. Hij of zij legt jou alles uit.